divendres, 8 d’octubre del 2010

ANÀLISI D'UNA PEL·LÍCULA INFANTIL

Ja hem vist que el vídeo va estretament lligat a la televisió i sabem que la programació televisiva infantil dedica molt de temps als dibuixos animats: pel.lícules de Disney, dibuixos japonesos, ... Té sentit això? Quin tipus de missatge s'està donant als nens a través d'aquestes pel.lícules? Transmeten valors molt diferents les unes i el altres?

Començarem fent una anàlisi de la pel.lícula Monstres S.A., el quart llargmetratge animat per ordinador sorgit de la col.laboració entre Pixar i Disney. Però abans, ens agradaria que miréssiu la pel·lícula atentament, remarcant petits detalls que poden influir tant en l'adult com en l'infant, que penséssiu si és una películ.la adequada per a un públic infantil i a quina edat aniria adreçada, si pretén transmetre uns valors i quins, si és una pel.lícula pensada perquè un nen la vegi sol o en companyia,...

Aquí teniu una petita mostra de la pel·lícula. Esperem que us enganxi i l'acabeu de veure pensant en el que us hem demanat:



Un cop hagueu vist la pel.lícula sencera i hagueu decidit les respostes a les preguntes que us hem llançat a l'aire, podreu contrastar les vostres respostes amb les nostres.

Ja ens direu si coincidim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada