divendres, 10 de desembre del 2010

VÍDEOS PERJUDICIALS

M'ha semblat molt interessant l'entrada que ha fet la Montse Durán al bloc "La televisió a l'escola". Aquesta entrada ens parlava sobre la sèrie Shin Chan tan exitosa entre els nens. Aquesta sèrie és un clar exemple sobre com afecten alguns vídeos. Sembla que els que hagin creat aquesta sèrie no se'n adonin del què estan ensenyant als nens. Després diuen que els nens que vénen són molt mal educats! No m'estranya, només cal observar què miren a la televisió o a la xarxa. Quantes vegades hem vist el protagonista de la sèrie contestant als seus pares i ensenyant les seves "vergonyes"!
M'indigna molt tot això. Penso que aquestes sèries haurien d'estar prohibides per als nens, que representa que estan en una edat on el més important és aprendre els valors. D'acord que a cada sèrie posen una edat mínima per veure-la, però això no és suficient. Han de ser els responsables d'aquests infants els que han de posar mesures. Si això no es comença a impulsar ara, potser més endavant ja serà massa tard.

1 comentari:

  1. Hola

    Encara que aquest tema no està relacionat directament amb el nostre blog hem cregut convenient exposar la nostra opinió ja que com a futures mestres és un tema que ens preocupa.

    Hi ha una sèrie de dibuixos animats, pel·lícules i alguns programes que els emeten en horari infantil i hauria d'estar prohibits. Un clar exemple seria Shin Chan que sembla que sigui uns dibuixos inofensius per nens però en realitat ensenyen una sèrie de valors inapropiats per les primeres edats, tal hi com mosteu en aquesta entrada, però que en canvi no afecte a la gent gran.


    Ivet Aguilar, Anna Beleta, Georgina Filella i Txell Font

    ResponElimina