dijous, 11 de novembre del 2010

UNA MÀ DE CONTES

Avui, a través del bloc de Recursos Educatius per a l'Educació Infantil, he descobert la pàgina Una mà de contes, una web de contes explicats amb diversos recursos plàstics que s'elaboren mentre es narra el conte, i de tallers que utilitzen el vídeo d'una manera interactiva. Els nens poden dibuixar o fer composicions amb retalls, mentre tot el procés d'elaboració es va enregistrant. En acabar només els cal prémer Reproduir per veure el vídeo de la seva creació d'inici a fi a càmara ràpida.
Encara hi ha dos tallers més: un per crear i il.lustrar els seus propis contes i un altre que els permet subtitular contes de l'anglès al català, per exemple. I després podran veure el conte en anglès amb els subtítols que ells han posat en català.
Tant l'apartat de contes amb els diferents materials que utilitzen, i dels quals se'n pot aprendre el procés d'elaboració gràcies al vídeo, com els vídeos de taller que hem comentat, aporten idees de com utilitzar el vídeo a l'aula.

1 comentari:

  1. Hola! Sóc del bloc de Recursos Educatius per a l'Educació Infantil.
    M'agrada veure com altres blocs enllacen i s'interessen per entrades que hem realitzat. Inclús has aprofundit més sobre la pàgina i això fa enriquir més els meus coneixements sobre aquesta entrada.
    Gràcies per compartir-ho!

    ResponElimina